Farming Simulator 22 Pc Hinta

Uusien karttojen lisäksi mukana on päivitetty Erlengratin vuoristoalue, joka haastaa pelifarmarit alavammista alueista poikkeavalla tavalla upeissa Alppien maisemissa. Näitä haetaan nyt:. Lisää ostoskoriin. Steam- palkinnot. Kiitos palautteestasi! Uusien karttojen lisäksi mukana on päivitetty Erlengratin vuoristoalue, joka haastaa pelifarmarit alavammista alueista poikkeavalla tavalla upeissa Alppien maisemissa. Näytä mobiilisivusto.

Farming Simulator 22 Collectors Edition PC

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Etusivu Keskustelut Workshop Kauppapaikka Suoratoistot. Järjestelmävaatimukset Windows. Noin Farming Simulator Pelisarjan ensikertalaiset voivatkin rentoutua vähemmän tarkan simulaation parissa ja keskittyä viljelyn ohella eläinten kasvatukseen ja metsänhoitoon. Myydyimmät Uudet ja nousussa Erikoistarjoukset Juuret päivitetty Suositut tulevat julkaisut.

farming simulator 22 pc hinta

Tuote-esittely

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Liikkuminen ja ulkoilu. Voit pisteyttää ja arvioida ostoksesi lisäämällä kommentin kauppaan arvostelu sivulle tai tämän sivun lopussa olevaan arvostelukenttään. Tuote on lisätty toivelistalle. Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Farming Simulator 22 suoraan Steam -tietokoneella. Tämä puolestaan antaa heille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen houkuttelevia alennuksia. Interaktiiviset elementit.

bmw x3 bmw x5

Farming Simulator 22 Collectors Edition PC | verkkokauppa

Uutta virtuaalisessa maanviljelyssä ovat vuodenajat, jotka tekevät farmarin urasta paitsi kiehtovaa ja vaihtelevaa, myös uudella tavalla haastavaa. Tämä puolestaan antaa heille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen houkuttelevia alennuksia. Kaikki arvioinnit:. Uusien karttojen lisäksi mukana on päivitetty Erlengratin vuoristoalue, joka haastaa pelifarmarit alavammista alueista poikkeavalla tavalla upeissa Alppien maisemissa. Monipuolinen ja hauska maanviljelysimulaatio PC-tietokoneille julkaistava keräilijänversio sisältää korkealaatuisen ja Farming Simulator -teemaisen varoitusvalon, joka tuo mieleen raskaat työkoneet. Helkama Jopo 24″, 1-vaiht. Viimeksi katsomasi jalosteet.

Osta Farming Simulator 22 Key | Hinta alkaen ✔️€ –

Syötä widgetillesi korkeintaan merkkiä pitkä kuvaaminen:. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Toimitusaika 18 päivää.