Lenovo Thinkbook 15 G2 I7

Varastossa 2. RJ45 Novo Hole. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Sulje ikkuna.

ThinkBook 15 Gen 2 (Intel)

Käyttöehdot Palaute. Pientietokoneet – puhelimet – älylaitteet. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Kiitos palautteestasi! Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi.

lenovo thinkbook 15 g2 i7

Halvin hinta:

Tuotekoodi: 4Y50V Nimi Hinta Näytä tulokset:. Instax Mini Film. Näytä mobiiliversio. Palvelut Palvelut. Löydä edullisimmat hinnat.

jordan t shirt womens

Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL FHD IPS i – Hintaseuranta |

Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Audio ja kuvansiirto. Lenovo ThinkBook 15 Gen2 on näyttävällä alumiinikannella varustettu tehokas Intel yrityskannettava. Tuotekoodi: 4X90R Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 6. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja.

– kaikki mitä tarvitset

Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Palautetta sivustosta. Limited quantities are available. Verkkokameran yksityisyyssuojalla voit estää kameran fyysisesti, kun et käytä sitä. Ryzen 5 U 2.