Lenovo Yoga Slim 7 Gtx

Yoga Slim 7i 15″ Intel Erittäin ohut mutta täynnä tehoa Laadukkaalla alumiinirungolla varustetun Yoga Slim 7 15″ -kannettavan Products ship within the same business day excl. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Tarkasti viimeistelty näppäimistö tarjoaa nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta viestintään. Mallit Mallit. Wrong Input. USB 3.

Yoga Slim 7i (15″ Intel)

Asiakasarvostelut kohteelle Yoga Slim 7i 15″ Intel. Se riittää koko lentomatkan ajaksi Lontoosta Singaporeen. Yoga Slim 7 Pro Gen 6 16″, AMD rikkoo kannettavien rajoja jopa 16″ 2,5K-kosketusnäytöllään, jonka todella ohuet 3,9 mm:n reunukset takaavat erinomaisen katselukokemuksen. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Täysikokoinen näppäimistö Tarkasti viimeistelty näppäimistö tarjoaa nopeutta, tarkkuutta lenovo yoga slim 7 gtx mukavuutta viestintään. Päästä luovuutesi valloilleen Yoga Slim 7 Pro -kannettavalla. USB-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan.

lenovo yoga slim 7 gtx

Tekniset tiedot

Saatavilla valinnaisen lasinäytön kanssa. Lisäksi 2,5K QHD -näytön uskomattoman selkeä kuvanlaatu herättää luomuksesi henkiin. Jopa Hz:n virkistystaajuus varmistaa saumattoman videoiden ja pelien toiston. Yoga Slim 7i 15″ Intel. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Mallit Mallit. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi.

cooler master masterbox k501l

Yoga Slim 7 Pro Gen 6 (16″, AMD) | Uuden sukupolven Yoga-innovaatio | Lenovo Suomi

Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Aseta muistutuksia, kuuntele musiikkia, tee tilaus, ja niin paljon muuta. Yoga Slim 7 on optimoitu koneoppimisteknologioilla ja päivitetty Lenovon 35 vuoden asiantuntemuksen perusteella. USB-portin siirtonopeudet ovat likimääräisiä, ja ne vaihtelevat monien tekijöiden, kuten isäntä- ja oheislaitteiden käsittelytehon, tiedostomääritteiden, järjestelmän kokoonpanon ja käyttöympäristöjen, mukaan. Show savings:.

Lenovo Yoga Slim 7 82CUQMX | Telia

Products ship within the same business day excl. SD-kortinlukulaite 6. Se tuntee älypuhelimista tutut komennot, joita voit käyttää kosketuslevyllä, valinnaisella kosketusnäytöllä tai verkkokameran avulla ja jotka mahdollistavat intuitiivisen käyttökokemuksen. Universal Serial Bus-C 4. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? USB-C 3.