Logitech Volan G29

Donatsu 18—24v Passero M mies45—54v VJussi M mies35—44v Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Ri ra Simppa 17 tai allev 9.

Kysymykset ja vastaukset

Erillinen poljinyksikkö ja sen epälineaarinen jarrupoljin antavat luonnollisen, herkän jalkatuntuman. JavaScript seems to be disabled in your browser. Takaisin sivun alkuun. Kysymykset ja vastaukset Logitech G29 Driving Force -rattiohjain Logitech G29 Driving Force -rattiohjain ylivertainen simulaatiopelien logitech volan g29, jonka ominaisuuksiin kuuluvat todentuntuinen tärinäpalaute, vinohampainen hammaspyörästö ja herkät polkimet. Arvostelu Toimiiko wrc 5 peli näillä ratilla ja polkimilla anaa 25—34v

logitech volan g29

Sinut on väliaikaisesti estetty

Pitäisi toimia. Viimeksi katsomasi jalosteet. Passero M mies , 45—54v Löydä edullisimmat hinta. Niin eli pitäisikö toimia Windows 10 kun ei tuotekuvauksessa mainittu sitä? Miksi tilaisit Telialta?

home sweet home ps vr

Logitech G29 Driving Force (PS3/PS4), rattiohjain, hinta €

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Niiden avulla ohjaimen voi kiinnittää tukevasti pöytään tai peli-istuimeen, jotta se ei liiku tai heilu logitech volan g29 käänteissä. Force feedback Onko tässä kyseisessä ratissa force feedback- toimintoa? Oletettavasti ratti toimii myös uusimmassa f1 pelissä ps4:lla? Arvostelu Voiko tällä ratilla pelata Need For Speed Paybackia? Liikkuminen ja ulkoilu.

Logitech G29 Driving Force -rattiohjain PC PS3 PS4 netistä edullisesti | Verkkokauppa

Gssä on teräskuulalaakerit ohjauspyörän akselissa sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut poljinvaihtimet ja polkimet. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Oletettavasti ratti toimii myös uusimmassa f1 pelissä ps4:lla? Ratille löytyy tuki Windows 7 -käyttöjärjstelmästä alkaen, eli toimii myös Windows 10 Pron kanssa. Yksityisille Yrityksille Wholesale. Voiko tällä ratilla pelata Need For Speed Paybackia?