Loreal Infaillible Gel Crayon

Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Infallible Gel Crayonin geelimäinen koostumus sisältää vahvoja pigmenttejä, jotka kestävät pitkään. Real Techniques Custom Complexion Brush. Mulla on se kuparin sävyinen näistä kynistä ja on kyllä muuten tosi kestävä ja kiva mutta tosi v:mäinen teroittaa koska toi kynän massa on niin pehmeää, en OLE loreal infaillible gel crayon saamaan siihen terävää kärkeä, joten kovin ohutta rajausta sillä ei enää saa. Koska en vetele rajauksia silmiini päivittäin, ei minulla myöskään Object Linking and Embedding skarpiksi harjaantunutta rajauskättä. L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris Infallible Gel Crayon (Various Shades)

Se katkaisee viivan kuin seinään ja sen päältä rajaaminen on todella hankalaa, sillä rajaus asettuu aina väärin joko silmän ollessa auki tai kiinni, minkä vuoksi kunnolliset siipimäiset rajaukset eivät koskaan korista silmiäni. Siirrä toivelistalle. Kritiikit Ei arvioita. Jos löydät jonkun esimerkkikuvan niin linkkaa, muistan kyllä sitten varmasti, mikä tuote on kyseessä! Product Title määrä: Välisumma: x tuotetta ostoskorissasi. Sulje Siirry kassalle.

loreal infaillible gel crayon

Hinta- ja tuotetiedot

Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Koostumus on ihanan pehmeä. Hei, mun onkin pitänyt kysellä jo pitkään, että millä yleensä rajaat silmäsi? Tämän vuoksi tykkäänkin rajatessani käyttää mieluiten geelimäisiä rajaustuotteita, sillä ne ovat lähes yhtä intensiivisen lopputuloksen luovia kuin nestemäiset haastajansa, mutta silti pehmeämpiä ja hieman armeliaampia käyttää. Valitse ylempää Sävy, jotta näet saatavuuden.

mac meikki

Hyvä löytö: L’Oreal Infallible Gel Crayon -silmänrajauskynä – Ostolakossa

Mitä muut asiakkaat ostivat:. Minähän siis LUULIN, ettei minulla OLE ollut käytössä harmaata kynää, mutta koska meikkipöytäni laatikkoon on eksynyt identtiseltä näyttäviä Oriflamen Giordani Gold Eye Pencil -silmämeikkikyniä useampi, olin luullut tarttuneeni noissakin meikeissä mustaan kynään joka kieltämättä vaikutti vähän hailakaltamutta nyt kyniä tutkiessani selvisi, että merkiltä tosiaankin löytyy aivan loistava harmaan sävy nimeltä Charcoal Grey… Että siis joo, ups, hyvä harmaa on nyt löytynyt ihan vahingossa! Verkkokaupan maksutavat:. Sopiiko tämä myöskin käytettynä kuten kajalkynä?? Sopii sisärajauksiinkin, loreal infaillible gel crayon itse käyttänyt saman kynän vaaleaa nudesävyä sisärajauksissa. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. EUR 5.

L’Oréal Infallible Gel Crayon rajaus | verkkokauppa

Tilaa uutiskirje. Olen niin huono rajaamaan silmieni että olen käyttänyt ainoastaan kajalkynää sisärajauksiin! Luo uusi toivelista Sulje. Jos löydät jonkun esimerkkikuvan niin linkkaa, muistan kyllä sitten varmasti, mikä tuote on kyseessä! Jatka ostoksia. Anteeksi, että vastaus kesti — tätä piti nimittäin selvitellä vähän enemmänkin.